Cервіси підприємств групи Кременчукгаз по роботі зі споживачами фізичними юридичними особами

Останні кілька днів до інформаційно-консультаційного центру ГазПравда надходять сотні звернень на тему передачі показників лічильника. Люди намагаються встигнути вчасно передати їх своїм операторам ГРМ (облгазам), але скаржаться на збої в роботі їхніх сайтів. Адже компаніям необхідно надрукувати та доставити рахунки таким чином, аби за газ було сплачено вчасно. Оператори газорозподільної мережі (облгази) – це державні компанії, що здійснюють доставку газу споживачу. За надання цих послуг Ви отримуєте окремий рахунок та сплачує його.

Вкажіть потрібні дані та переконайтеся, що вони введені правильно. Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. У випадку отримання субсидії в графі «Фактично оплачено» впишіть суму обов`язкової оплати, яку Вам розрахував відділ субсидій. У випадку отримання пільги в графі «Фактично оплачено» впишіть різницю між сумою вартості та розміром отриманої пільги. Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

— уведіть останню суму, сплачену за доставку газу (без урахування комісії банку або платіжного сервісу). Дізнатись цю суму можна з платіжного документа про оплату (квитанції, чеку) або звернувшись до контакт-центру.Сума платежу не може дорівнювати 0. Компанія «Волиньгаз» нагадує клієнтам про передачу показань лічильника газу своїх осель. Показання лічильника газу потрібно надіслати з 1 по 5 число місяця відповідно до Кодексу газорозподільних мереж. Однак у разі невчасної подачі показників лічильника за січень є загроза отримати вищу платіжку за газ.

Газові компанії прийматимуть показання лічильника станом на 1 число місяця наступного за розрахунковим. Не отримавши фактичні показання вчасно, обсяг спожитого газу розрахує газова компанія. Для передачі даних споживачеві необхідно лише зняти показники лічильника газу.

У більшості квартир і багатьох приватних будинках використовуються газові плити, нагрівачі води та опалювальне обладнання. Кожен громадянин України, котрий використовує «блакитне паливо», має щомісяця передавати постачальникові дані щодо фактичного споживання та оплачувати цю послугу. Ми розповімо, як зробити це всього в пару кліків, навіть не виходячи з дому. Короткий описГазовий лічильник Самгаз G4 користується попитом серед побутових споживачів. Даний прилад обліку ставитися до лічильників мембранного типу і підходить для витрати нижче 6 м3 / год.

Номером загальнобудинкового лічильника (або лічильника на групу будинків) особовий рахунок не підтверджується. Номер 7104 – єдиний номер для всіх споживачів природного газу, який працює лише на прийом СМС-повідомлень. Вартість відправки повідомлення згідно з тарифами мобільних операторів. Газорозподільна компанія “ПрАТ Тернопільгаз” – оператор газорозподільної системи, здійснює розподіл природного газу для фізичних та юридичних осіб. У роботі АТ «Волиньгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), не сталося жодних змін. Підприємство продовжує забезпечувати безперебійний та безаварійний розподіл газу на території ліцензованої діяльності Волинської області. Навіть після зміни постачальника газу вас обслуговуватиме той самий облгаз, що й раніше, і вартість послуг з розподілу газу не зміниться.

де знайти номер лічильника газу

Після відправки повідомлення – якщо інформація внесена вірно – вам прийде у відповідь смс з текстом про прийом показань в обробку. Перші п`ять (або7, або9) цифр зліва-направо, які стоять до коми, це і є показання Вашого лічильника. Кожен лічильник газу оснащений відліковим пристроєм. В залежності від типу і марки побутові лічильники мають 5-ти, 7-ми або 8-ми розрядний відліковий механізм. Ціла частина кубометрів газу розділена комою з десятими, сотими або тисячними долями і, як правило, на циферблаті відокремлені полями різного кольору. Також можна відвідати центр роботи з клієнтами компанії, що забезпечує газопостачання. Сайт або застосунок Portmone — найзручніший варіант.

Потрібно записувати цифри ліворуч, ігноруючи нулі спочатку та цифри після коми або виділені рамкою. Можна зайти в особистий кабінет my.gas.ua або скористатися чат-ботами GASUA у «Вайбері» або «Телеграмі» і сформувати довідку про стан рахунку. Це можна зробити в розділі «Послуги онлайн» (опція «Документи»). У кого немає можливості користуватися інтернетом, можна зателефонувати до контакт-центру компанії. Наступний етап – заповнення персональних даних, серед яких є постачальник природного газу. Якщо вашої компанії немає серед них, тоді реєстрація у системі та доступ до особового рахунку неможливі. Відзначимо, що користувачі, у яких прилади обліку газу не встановлені, платять за іншим тарифом.

Мерчанти Portmone отримали можливість користуватися Дія.Підписом

Варіантів оплати за газ є декілька, із них можна обрати найзручніший. Приміром, зафіксувати показання вОсобистому кабінетіна сайті 104.ua. Для реєстрації кабінету необхідно вказати номер особового рахунку і суму останнього платежу. Детальну інструкцію як зареєструватися в Особистому кабінеті, можна дізнатися на сайті 104.ua у розділі«Як зареєструватися». З 1 до 5 числа кожного місяця вам необхідно передавати показники лічильника газу. Передаєте показники ви своєму Оператору ГРМ, але нам, як постачальнику дуже важливо, щоб ви передали їх вчасно та правильно, щоб ми могли зробити коректні нарахування в платіжці.

Схожі новини

Це необхідно робити, щоби отримувати коректні нарахування у майбутніх рахунках за доставку та спожитий газ. «Нова послуга відкрила новий канал обміну даними з нашими клієнтами. На сьогодні, коли майже кожна людина має мобільний телефон, цей спосіб є найдоступнішим. Головне, щоб споживачі не забували регулярно і вчасно, з 1 по 5 число місяця, передавати показання лічильника.

Деталі моторошної ДТП на Коломийщині, в якій загинуло 5 людей

Розрахунок використаного протягом місяця обсягу та суми до оплати здійснює організація, що забезпечує газопостачання. Але кожному споживачеві корисно вміти перевіряти ці нарахування. Якщо постачальник не прийняв дані або ви забули подати їх вчасно, розрахунок здійснюється за середнім показником. Клієнт має право платити лише за фактичний обсяг споживання. З 1 по 5 число кожного місяця усі користувачі газу мають передавати показання газового лічильника.

Подивитися актуальні ціни на газ можна або на сайті останньої, або на сайті свого оператора ГРМ. У вересні 2020 року газопостачальники представили нові тарифи на газ. Як і раніше, для різних регіонів України вони різні. В середньому тариф на газ становить 5,5 грн https://www.izdorovie.info/ за кубометр. Контролювати поточний стан розрахунків, історію оплат і показників лічильників (за наявності). У травні тернополяни почали отримувати побутовий газ у свої квартири та будинки від іншого постачальника. Щоб скористатися ресурсом, необхідна реєстрація.

На вказаний номер мобільного телефону після перевірки релевантності вказаних даних протягом 30 хвилин буде відправлено СМС з кодом підтвердження. За експлуатацію газового лічильника в будь-якому випадку відповідають споживачі газу і власники житла. Клієнти EasyPay можуть не переживати про те, що їхні гроші при оплаті послуг підуть “кудись не туди”.

Залежно від зчитуючої головки є версії для лічильників Metrix G1.6-G10 і Itron G1.6-G10. На циферблаті присутній штрихкод із номером лічильника . Компанія є одним з найкрупніших платників податків регіону.Щорічно до бюджетів усіх рівнів сплачується понад 98 мільйонів гривень податків і зборів. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» – це медіа, якому справді можна довіряти. Ви можете зі своєю електронної пошти надіслати лист на адресу (кому?) і вказати у ньому два значення у форматі «КодПоказник». Термінали самообслуговування у 104.ua Клієнтських просторах на Волині.

Впишіть в спеціальні поля номер банківської карти, її термін дії та код cvv, що знаходиться на зворотному боці картки. У пошуковому рядку напишіть назву потрібної вам компанії. Коли показання зупинилися між 9 і 0, запишіть попереднє число, тобто 9. Вирішувати, яке показання записати – на півкуба більше чи менше. В розрахункову квитанцію впишіть цифри 254, два нулі попереду не записуються.