Полтавщина Спорт Полтава Спорт! Вболіваємо За Наших!

Олена Рудім є тренеркою групових програм, персональною тренеркою категорії PRO та дипломованою фахівчинею у галузі фізичної культури. Працює у «Spartak-GYM» із дня відкриття – вже дев’ять років. – Пані Олено, для тих наших читачів, які… Представниця Полтавщини була кращою на дистанції a thousand м у каное-одиночці.

  • У складі екіпажу – спортсмени з Полтавщини Олег Кухарик та Ігор Трунов.
  • Днями у Броварах у басейні «Купава» відбувся Чемпіонат України з плавання.
  • Це Кубок України та відкрита першість області – Кубок пам’яті майстра …
  • Перед початком сьогоднішнього заняття головний наставник «біло-зелених» Юрій Максимов представив спортсменам нових тренерів – Павла Ребенка та Вадима Сапая.
  • Нижниченка Горішньоплавнівської міської ради відкрили Клас безпеки.
  • Полтавця Анатолія Новописьменного давно знають у галузі фізичної культури та спорту як майстера спорту міжнародного класу, абсолютного чемпіона Європи, чемпіона …

Висловити свою підтримку можна до 9-ї години … Футбольний клуб «Ворскла» має намір повернутися до Ліги Європи. Про це капітан команди й захисник Володимир Чеснаков повідомив телеканалу «Футбол», … У Палаці дитячої та юнацької творчості завершився чемпіонат міста з шашок-64 серед юнаків та дівчат (класична, швидка та блискавична ігри) … У Дніпрі завершився чемпіонат України з класичних шахів серед ветеранів. Боксер із Полтави Олександр Хижняк на Олімпійських іграх – 2020 отримав срібну медаль, програвши фінальний поєдинок серед спортсменів вагової категорії …

За Минулу Добу Захисники України Знищили 540 Окупантів, 9 Танків,32 Артсистеми Та 35 Бпла Росіян

За нагороди боролися юнаки та дівчата у віці від 13 до 15 років та дорослі. Команда полтавських черлідерів вдало виступила на всеукраїнських змаганнях у Львові і тепер представлятиме Україну на чемпіонаті Європи, який влітку пройде у Італії. Про це повідомив у Телеграм начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі sport.ua публікуються виключно в інформаційних цілях. Матеріали сайту призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При використанні текстових матеріалів сайту гіперпосилання на Sport.ua обов’язкове. Для друкованих видань вказівка Sport.ua обов’язкова.

новини полтавщини спорт

Минулої доби Сили оборони України знищили 540 окупантів, 9 танків, 32 артсистеми та 35 БпЛА. За повідомленням Генштабу ЗСУ загальні бойові… 21 червня за цією адресою АТ “Полтавагаз” виконуватиме ремонтні роботи й тому припинить газопостачання. У Полтаві в багатоповерхівки за адресою вул.

Днями у Молдові відбувся Міжнародний турнір із вільної боротьби. У змаганнях брали участь і двоє наших земляків. Полтавські спортсмени завоювали … Про це розповіли на сайті Полтавської ОДА.

Команди Полтавщини Дізналися Суперників У Кубку України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків і дівчат. За перемогу змагалися понад 530 учасників із 22 областей. Спортсменки з Полтавщини Поліна Тумко і Софія Горяшина вибороли «золото», а бронзову медаль отримала Софія Каланіна, зазначив начальник Полтавської ОВА Дмит… Спортсмени представили Полтавщину на перших із початку повномасштабного вторгнення повних змаганнях із триатлону, які провели в Україні. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. «Софія Бондаренко стала першою серед юніорів і третьою серед жінок.

Українська жіноча команда з боротьби стала лідером у медальному заліку на чемпіонаті Європи, який відбувався в Будапешті. Незабаром в обласному центрі відбудеться черговий забіг – «Spring Run». Долучитися нього можуть усі охочі, sakura.vn.ua участь безкоштовна У рамках події … Проблема, як зазначають автори матеріалу, полягає у змінах до постанови Кабміну. Новий перерозподіл веде до того, що “Полтаватеплоенерго” не вистачить газу на міжопалювальний період.