Купити Доїльний апарат на ІЗІ Київ та Україна

Фермери, які хочуть бути впевнені в якості товару і його надійності, перестають купувати б / у доїльні апарати для кіз і корів. Вони знають, де і як зробити покупку так, щоб потім не залишитися біля розбитого корита, або в нашому випадки «біля розбитого доїльного апарату». Вакуумний насос “ВН-1500” сухого роторного типу з природним повітряним охолодженням призначений для створення вакууму необхідного для нормальної роботи доїльного апарату та продуктивного доїння корів. Вакуумний насос “ВН-3000” сухого роторного типу з природним повітряним охолодженням призначений для створення вакууму необхідного для нормальної роботи доїльного апарату та продуктивного доїння корів. Лінійка Melasty представлена ​​у широкому асортименті в магазині Tech-Area. На сайті ви знайдете як обладнання для доїння корів, так і доїльний апарат для кіз. Побутові доїльні апарати – це спеціальне машинне обладнання, яке ідеально підходить для доїння у домашніх умовах, але не розраховано для великих тваринницьких господарств та ферм.

купити доїльний апарат для дому б/у

Доїльний апарат “Буренка-1 комбі” сухий призначений для експлуатації у побутових умовах та обслуговування від 1 до 5 корів. Укомплектований вакуумною установкою сухого роторного типу на 3000 об/хв та одним 20 літровим алюмінієвим молочним бідоном з комбінованими нержавіючими стаканами, поліпропіленовою кришкою на бідоні та стандартним колектором на 140 см2. Доїльний апарат “Корівка-1 комбі” сухий призначений для експлуатації у побутових умовах та обслуговування від 1 до 10 корів. Укомплектований вакуумною установкою сухого роторного типу на 1500 об/хв та одним 20 літровим алюмінієвим молочним бідоном з комбінованими нержавіючими стаканами, поліпропіленовою кришкою на бідоні та стандартним колектором на 140 см2.

Сучасна молокозбірна техніка та комплектуючі до неї забезпечують безперебійну роботу ферми та гарантують дбайливе відношення до тварин. • Виключає механічне і біологічне забруднення молока, так як повністю відсутній контакт із зовнішнім середовищем. Таке обладнання – це надійний помічник у вашому домашньому господарстві. Він компактний, споживає відносно невелику кількість електроенергії, простий у використанні, під час роботи не видає багато шуму, а у разі потреби можна винести саму вакуумну установку в інше приміщення, протягнувши до тварини шланги.

Доїльний апарат для кіз TJKKC 2-PK

• Дозволяє максимально забезпечити всі необхідні санітарні умови, мінімізує контакт продукту з руками. Такий апарат для домашнього використання підійде тим людям, які цінують свій час. З його допомогою ви можете видоїти одну корову за 6-8 хвилин або козу всього за 3-4 хвилини. Аналогічний за комплектуючими “Нерж”, але колектор збільшеного обсягу з кращою здатністю пропускати молоко і більш довговічний. Залежно від розмірів худоби використовуються різний тип доїльних павуків та комплектуючі.

  • Це дає додаткові хвилин безперебійної роботи та трохи збільшує експлуатаційний термін вузла.
  • Укомплектований вакуумною установкою сухого роторного типу на 3000 об/хв з Блоком Захисту Насос від потрапляння молока та води та одним 20 літровим алюмінієвим молочним бідоном з нержавіючими стаканами, алюмінієвою кришкою,…
  • Доїльний апарат АІД “Буренка-1 максі” сухий призначений для експлуатації у побутових умовах та обслуговування від 1 до 5 корів.

Дана доїльна установка є основою всіх доїльних апаратів виробництва Буренка. Вона складається з рами, на якому розташовується електродвигун і вакуумний насос, ресивер з оглядовим вікном з прозорого пластика, а також вакуумометром і вакууморегулятором. Автоматичного обладнання потребують не тільки великі молочні ферми. Навіть, якщо вам потрібно купити доїльний апарат на одну корову (козу), це також надає багато переваг. Поки агрегат працює, людина може зробити багато інших корисних і невідкладних справ. Окрім того, техніка захищає отриману сировину від зовнішнього забруднення та бактерій.

Доїльний апарат для корів TJK 1-PS

За допомогою насоса молоко з виміні перекачується до бідону за рахунок постійного всмоктування рідини повітрям. Воно спочатку надходить у доїльні стакани, а потім через шланг стікає у молокоприймач. Усередині склянки знаходиться соскова гума, яка стискається та розтискається 65 разів на хвилину.

Доїльний апарат для корів TJK 1-AK

Використання техніки повністю виключає можливість взаємодії людини з молоком. Це означає, що ніякі зовнішні бактерії не можуть потрапити у продукт і тим самим вплинути на його якість. Перед тим, як купити молокозбірну техніку для дому чи великого господарства, треба детально вивчити всю інформацію та ознайомитись з характеристиками та оглядами. Лише сформулювавши для себе чіткі критерії відбору ви зможете знайти найкращий варіант. Під час роботи молочного апарату відбувається своєрідний масаж, що знижує ймовірність розвитку маститу, та підвищує виробіток молока. Але як достовірно переконатися, що вас не обманюють, і що все характеристики відповідають дійсності?

Олія в даному випадку знижує температуру тертя пластин статор. Це дає додаткові хвилин безперебійної роботи та трохи збільшує експлуатаційний термін вузла. https://ua-news.in.ua/vybiraem-planshet-na-chto-obratit-vnimanie/ До недоліків відноситься важкий запуск із приходом холодів через загусання масла. Можливі поломки, пов’язані з протіканнями, забитими масляними каналами.

Укомплектований вакуумною установкою сухого роторного типу на 1500 об/хв та одним 20 літровим алюмінієвим молочним бідоном з міцними поліпропіленовими стаканамии, поліпропіленовою кришкою на бідоні і стандартним колектором на 140… Доїльний апарат АІД “Буренка-1 євро” масляний призначений для експлуатації у побутових умовах та обслуговування від 1 до 10 корів. Укомплектований вакуумною установкою масляного роторного типу на 3000 об/хв та одним 20 літровим алюмінієвим молочним бідоном з нержавіючими стаканами, міцною полікарбонатною кришкою на бідоні та попарной системою доїння для… Доїльний апарат “Буренка-1 нержавійка” масляний призначений для експлуатації у побутових умовах та обслуговування від 1 до 10 корів. Укомплектований вакуумною установкою масляного роторного типу на 3000 об/хв та одним 20 літровим алюмінієвим молочним бідоном з цільними нержавіючими стаканми, алюмінієвою кришкою на бідоні та стандартним колектором на 140 см2. Доїльний апарат АІД “Буренка-1 комбі” масляний призначений для експлуатації у побутових умовах та обслуговування від 1 до 10 корів. Укомплектований вакуумною установкою масляного роторного типу на 3000 об/хв та одним 20 літровим алюмінієвим молочним бідоном з комбінованими нержавіючими стаканами, поліпропіленовою кришкою на бідоні та стандартним…